• Jiffel Publishing

  Jiffel Publishing on itsenäinen musiikkikustantamo, joka on osa Jiffel Music Groupia.

  Musiikkikustantamo Jiffel Publishing tekee aktiivista yhteistyötä lahjakkaiden musiikintekijöiden; tuottajien ja laulunkirjoittajien kanssa. Musiikintekijät voivat tehdä teoksia muiden artistien esitettäväksi tai he voivat olla itse teoksiaan esittäviä artisteja.

  Musiikintekijöiden lisäksi Jiffel Publishingille tärkeitä yhteistyökumppaneita ovat teoksia julkaisevat levy-yhtiöt sekä musiikkia eri käyttötarkoituksissa tarvitsevat tuotantoyhtiöt.

  Jiffel Publishingin ensisijainen missio on auttaa musiikintekijöitä kehittymään työssään ja mahdollistaa lisäresursseja parempien teosten syntymiseksi. Muita Jiffel Publishingille tärkeitä tehtäviä ovat mm. tekijöiden ja teosten markkinointi sekä teosten hallinnointi.

 • Yhteystiedot

  Jiffel Music Group
  Leirikatu 6
  02600 Espoo
  Email: info (at) jiffel.com
  Puh. +358 (0)50 302 7007

  Demot

  Otamme mielellään vastaan demoja, mutta vain digitaalisessa muodossa! Lähetä alla olevaan osoitteeseen linkki , josta kappaleesi voi kuunnella, paras tapa on suora Dropbox-linkki (ei latauslinkki). Laita sähköpostiin myös linkki uusimpaan promokuvaasi.

  info(at)jiffel.com

  HUOM! emme kuuntele sähköpostin liitteenä laitettuja demoja! Otamme yhteyttä, mikäli olemme kiinnostuneita yhteistyöstä.

Jiffel Music Group | Leirikatu 6, 02600 Espoo, Finland | info(at)jiffel.com | +358(0)50 302 7007