• Jiffel Studios

  Jiffel Studios on musiikki- ja mediatuotannon monitoimitalo, jonka keihäänkärkenä ovat huippuluokan musiikkistudiot ja ansioituneiden ammattilaisten musiikkituotantoyhtiöt. Jiffel Studios on osa Jiffel Music Groupin toimintaa.

  Espoossa sijaitsevat Jiffel Studiosin tuotantotilat ja ammattitaitoinen henkilöstö täyttävät sekä isojen että pienten asiakkaiden vaativimmatkin tuotantotarpeet. Monipuolisten musiikkituotantojen lisäksi Jiffel Studios tarjoaa ja toteuttaa myös valokuva- ja musiikkivideotuotantopalveluita.

  Jiffel Studiosin yhtiöasiakkaita ovat olleet mm. Sony Music, Emi Music, Universal Music, ja Warner Music sekä useat indie- ja artistiyhtiöt.

  Jiffel Studiosin artistiasiakkaita ovat olleet mm. Sunrise Avenue, Poets of the Fall, Samuli Edelmann, Lovex ja IIRIS sekä vuoden 2012 The Voice of Finland -ohjelman levynteko-produktio.

  Tutustu tarkemmin Jiffel Studiosin palveluihin ja studiotiloihin osoitteessa:

  www.jiffelstudios.com
  (sivut vaativat avautuakseen Flash-playerin)

 • Yhteystiedot

  Jiffel Music Group
  Leirikatu 6
  02600 Espoo
  Email: info (at) jiffel.com
  Puh. +358 (0)50 302 7007

  Demot

  Otamme mielellään vastaan demoja, mutta vain digitaalisessa muodossa! Lähetä alla olevaan osoitteeseen linkki , josta kappaleesi voi kuunnella, paras tapa on suora Dropbox-linkki (ei latauslinkki). Laita sähköpostiin myös linkki uusimpaan promokuvaasi.

  info(at)jiffel.com

  HUOM! emme kuuntele sähköpostin liitteenä laitettuja demoja! Otamme yhteyttä, mikäli olemme kiinnostuneita yhteistyöstä.

Jiffel Music Group | Leirikatu 6, 02600 Espoo, Finland | info(at)jiffel.com | +358(0)50 302 7007